Låssmed Alvik

Är du i akut behov av en låssmed? Då behöver du inte leta vidare, vi är en låssmed i Alvik med utgångspunkt i Hägersten som hjälper dig med alla typer av låsproblem snabbt och effektivt. Vi vet hur jobbigt det är när låset strular och försöker därför alltid vara på plats så snabbt det bara går. Vi har alltid med oss reservdelar till att byta ut låset helt om något skulle råka ta skada. Slå oss en signal på 08 - 27 07 50 och några ögonblick senare har du en fullt fungerande dörr igen!

Låsjour i Alvik (Dagtid)

Efter att ha jobbat som låssmed i Alvik i många år så vet vi att när det gäller just dörrar och lås som krånglar så vill man vanligtvis ha hjälp så snabbt som möjligt då det är väldigt känsligt när det inte går att låsa dörren. Därför finns vi där och hjälper dig med låsjour i Alvik och är på plats hos dig snabbt för att åtgärda problemet. Vi är aldrig långt ifrån utan allt du behöver göra är att ringa oss på 08 – 27 07 50 så är hjälpen där inom kort!

Snart kommer vi även ha låsjour i Alvik på nätterna vilket innebär att vi kan hjälpa dig 24 timmar om dygnet. Just nu så är vi tillgängliga och hjälper dig under hela dagen oavsett om det är ett litet eller stort jobb. Vi svarar gärna på eventuella frågor du har kring hur vi som låssmed i Alvik kan hjälpa just dig, tveka inte att kontakta oss!

Kontakta oss
Sveriges Hantverksråds Mästare logga