Låssmed Kungsholmen

Strular låset? Har du råkat bli utelåst eller innelåst? Inga problem, Slokab är en låssmed på Kungsholmen med utgångspunkt i Hägersten som utför jobb runt om i hela stor-Stockholm och är specialiserade på att hjälpa dig ur just sådana situationer! När det gäller problem med lås så finns det inget vi inte kan hjälpa dig med. Slokab är din låssmed på Kungsholmen som hjälper dig med alla typer av låsproblem!

Låsjour på Kungsholmen (Dagtid)

Vårt mål som låssmed är att alltid kunna vara på plats så snabbt som möjligt. I hjälper dig därför med låsjour på Kungsholmen under dagtid. Du behöver alltså aldrig vänta länge för att få hjälp med låsproblemet utan du behöver bara lyfta luren och slå oss en signal så är vi på plats hos dig på nolltid. Framöver så är planen att vi även ska kunna ha låsjour på Kungsholmen under natten för att finnas tillgängliga 24 timmar om dygnet.

Vi vill att du ska kunna känna dig säker och därför är det väldigt viktigt för oss som låssmed på Kungsolmen att alltid kunna vara snabba med att åtgärda trasiga lås. Det finns inget jobb som är för litet eller för stort utan vi hjälper dig med allt! Om du har frågor eller funderingar kring hur vi kan hjälpa dig så tveka inte att kontakta oss!

Kontakta oss
Sveriges Hantverksråds Mästare logga