Låssmed Norrmalm

Utelåst, inlåst, tappat bort nycklarna, eller har kanske låset gått sönder? Det är aldrig kul när detta händer, men oroa dig inte. Slokab är en låssmed låssmed på Norrmalm med utgångspunkt i Hägersten som hjälper dig med låset på nolltid! Vare sig det handlar om en ytterdörr, badrumsdörr eller ett fönsterlås så fixar vi problemet åt dig! Om du är i behov av en låssmed på Norrmalm eller i övriga delar av Stockholm så tveka inte att kontakta oss så ser vi till att lås och dörr blir som nytt igen!

Låsjour på Norrmalm (Dagtid)

Behöver du akut hjälp med låset? Vi är blixtsnabba på plats och hjälper dig med låsjour på Norrmalm under dagtid. Oftast när det uppstår problem med låset så vill man gärna få det åtgärdat så snabbt som möjligt, speciellt om det gäller låset till ytterdörr eller liknande. Det är precis därför vi jobbar med låsjour på Norrmalm för att kunna rycka ut så snabbt som möjligt vid akuta behov. Vi planerar även att i framtiden kunna ha låsjour på Norrmalm 24 timmar om dygnet för att kunna hjälpa dig oavsett tid.

Vi jobbar inte bara på Norrmalm utan kan hjälpa dig med låsproblem runt om i hela Stockholm. Tveka inte att ringa din låssmed på Norrmalm på 08 – 27 07 50 så hjälper vi dig med låset på nolltid!

Kontakta oss
Sveriges Hantverksråds Mästare logga