Slipp uppställda dörrar

Dörrstängare sätts på dörrar som man vill vara säker på att de går igen. Vi använder oss av de flesta på marknaden förekommande modeller av dörrstängare.

Trygghet

Dörrstängare kan användas i alla dörrar där inget krav på tillgänglighet för rullstol krävs för att säkerställa att dörren inte står öppen. Några vanliga dörrar där dörrstängare sitter är port/entrédörrar.

Brand

Dörrstängare kan sättas på dörrar där krav för brandigenhållning ställs. Där dörren ska stå uppställd i vanliga fall finns det modeller av dörrstängare som kopplas ihop med brandlarmet och drar igen dörren först när brandlarmet löser ut.

Automatisk öppning

Om ni även behöver öppna dörren automatiskt så kan vi hjälpa er att installera Dörrautomatiker. Dessa öppnar dörren automatiskt och stänger dörren efteråt precis som en dörrstängare.

Kontakta oss idag med era behov så hjälper vi er att ta fram rätt lösning för just er!

Kontakta oss

Kontakta oss!

Oavsett om du bara har en fråga eller om du vill ha en offert så får du gärna kontakta oss via formuläret nedan, eller skicka ett mejl direkt till info@slokab.se. Vi svarar alltid samma dag och oftast inom en timme! (Mån-Fre).

Sveriges Hantverksråds Mästare logga