Låssmed Hägersten

Slokab är en låssmed i Hägersten som hjälper dig med låsöppningar runt om i hela stor-Stockholm. Vi vet hur frustrerande det kan vara att tappa bort nycklar, bli utelåst, innelåst eller kanske att låset helt enkelt gått sönder. Allt du behöver göra är att slå oss en signal så kommer vi och hjälper dig med låset på nolltid! Inget jobb är för stort eller för litet för oss på Slokab, så vi hjälper dig oavsett vilket lås eller vilken dörr det än gäller. Ring din låssmed i Hägersten på 08 – 27 07 50

Låsjour i Hägersten (Dagtid)

På Slokab hjälper vi dig med låsjour i Hägersten under dagtid för att du ska få hjälp med låset så snabbt som möjligt. Efter att ha jobbat i många år som låssmed i Hägersten vet vi exakt hur det är när låset krånglar när det är som minst lägligt och gör allt för att vara på plats hos dig så snabbt som vi bara kan! Vi tar oss även ann jobb runt om i hela Stockholmsområdet oavsett om det är ett litet eller stort jobb.

Planen är framöver att vi ska kunna hjälpa dig med låsjour i Hägersten 24 timmar om dygnet så att även om problemet uppstår mitt i natten så kommer vi ut och hjälper dig. Men under tiden så finns vi tillgängliga under hela dagen och om problemen uppstår så är det bara att ringa oss på 08 - 27 07 50 så är vi på plats så snabbt vi bara kan!

Kontakta oss
Sveriges Hantverksråds Mästare logga