Låssmed Hägersten

Slokab är en låssmed i Hägersten som hjälper dig med låsöppningar runt om i hela stor-Stockholm. Vi vet hur frustrerande det kan vara att tappa bort nycklar, bli utelåst, innelåst eller kanske att låset helt enkelt gått sönder. Allt du behöver göra är att slå oss en signal så kommer vi och hjälper dig med låset på nolltid! Inget jobb är för stort eller för litet för oss på Slokab, så vi hjälper dig oavsett vilket lås eller vilken dörr det än gäller.

Blir dörren skadad vid en låsöppning?

Vi försöker alltid att öppna dörrarna utan att åsamka några som helst skador på dörren eller låset, men tyvärr är inte detta alltid möjligt. Men oroa dig inte, vi har alltid med oss extra delar för att kunna byta ut lås och cylindrar så att du inte ens kommer märka att vi har varit där. Vi hjälper alltid till att återställa efter en låsöppning så att dörr och lås blir som nya och dörren går att låsa igen.

Om det är något du undrar över när det gäller låsöppningar så tveka inte att ta kontakt med oss så hjälper vi dig. Ring din låssmed i Hägersten och resten av stor-Stockholm på 08 - 27 07 50!

Kontakta oss
Sveriges Hantverksråds Mästare logga