Byte av lås och cylinder

Vi hjälper privatpersoner, företag och bostadsrättsföreningar med byten eller flytt av lås och cylindrar samt projektering av låsentreprenader.

Strular ert gamla lås?

Vi kan komma och se om det går att laga eller om ni behöver byta lås.

Det är viktigt att man inte använder olje- eller fett-baserade smörjmedel då de med tiden drar till sig smuts och damm och klumpar ihop sig. I vissa modeller av lås kan alla former av smörjmedel förstöra låset.

Ibland går det att rensa och smörja upp, men då och då kärvar det ihop sig helt och då är det bara att byta som gäller.

Vi byter alla typer av lås & cylindrar och jobbar med de flesta på marknaden förekommande modeller och tillverkare.

Vi jobbar med lås från ASSA, Abloy & Dorma.

Tappat en nyckel?

Om ni har tappat en nyckel kan vi snabbt komma och byta er låscylinder och ge er nya nycklar. Alla våra cylindrar levereras med 3 nycklar, men det går självklart att göra fler om ni vill.

Flyttat eller planerar på att flytta?

Vi kan hjälpa er att flytta över lås och cylindrar som ni redan äger. 

Vi kan även göra spärrade låssystem så att ni enklare kan ha koll på vilka nycklar som går till vilka utrymmen och vem som har vilken nyckel.

Osäker på säkerheten?

Vi kan göra en säkerhetsgenomgång av bostäder, företagslokaler och bostadsrättsföreningar för att se vilka risker som finns och hur man enklast minimerar dem.

Vi kan göra en översyn av gamla lås och dörrar för att se vad som går att serva och återställa och vad som bör bytas ut.

Vi tittar på alla vägar in och ut och tar i beaktande både inbrottsrisken samt utrymningsmöjligheter.

Kontakta oss

Kontakta oss!

Oavsett om du bara har en fråga eller om du vill ha en offert så får du gärna kontakta oss via formuläret nedan, eller skicka ett mejl direkt till info@slokab.se. Vi svarar alltid samma dag och oftast inom en timme! (Mån-Fre).

Sveriges Hantverksråds Mästare logga