Byte av lås och cylinder

Vi hjälper både privatpersoner och företag med byten och flytt av lås och cylindrar. Kontakta oss idag så hjälper vi er. Vi erbjuder kostnadsfria offerter via mail & telefon.

Privatpersoner:

Strular ert gamla lås?

Vi kan komma och se om det går att laga eller om ni behöver byta lås.

Ofta räcker det med att man smörjer upp och ger det lite kärlek. Det är viktigt att man inte använder olje eller fett-baserade smörjmedel då de med tiden drar till sig smuts och damm och klumpar ihop sig. 

Ibland går det att rensa och smörja upp, men då och då kärvar det ihop sig helt och då är det bara att byta som gäller.

Vi kan byta lås i ytterdörrar, innedörrar, fönster med mera.

Tappat en nyckel?

Om man tappat en nyckel och känner sig osäker med den på vift kan vi snabbt komma och byta låscylinder åt er och ge er en ny uppsättning nycklar.

Flyttat till en ny bostad?

Ibland vet man inte om man verkligen fått alla nycklar av den tidigare boende. Det är extremt ovanligt att en tidigare boende utnyttjar detta och går in med nyckel när den inte längre bor där. Men för sinnesfridens skull kan det vara skönt att veta med all säkerhet att ingen annan har tillgång till ens hem.

Vi kan hjälpa er att göra nya cylindrar och nycklar samt se över om det behövs bytas lås eller om säkerheten bör uppgraderas någonstans.

Osäker på säkerheten?

Vi kan göra en säkerhetsgenomgång av bostäder och lokaler för att se vilka risker som finns och hur man enklast minimerar dem.

Vi tittar på alla vägar in och ut och tar i beaktande både inbrottsrisker samt utrymningsmöjligheter.

Företag:

Flyttat eller planerar att flytta?

Har ni flyttat eller planerar ni att flytta till nya lokaler? Vi kan hjälpa er att byta ut gamla låsen mot nya, eller flytta låsen ni redan äger till den nya lokalen.

Vi kan även göra spärrade låssystem så att ni enklare kan ha koll på vilka nycklar som går vart och vem som har tillgång till vilka utrymmen.

Osäker på den befintliga säkerheten?

Har ni suttit i samma lokal en längre period och låsen börjar strula, eller nycklar börjar försvinna? Vi kan göra en översyn och se vad som går att serva och återställa och vad som bör bytas ut.

Vi kan analysera vart era risker finns och ge er rekommendationer på hur man kan gå till väga för att stärka upp både inbrottsskydd samt för nödutrymning i fall av olycka eller brand.

Kontakta oss
Sveriges Hantverksråds Mästare logga