Låssmed Nacka

Slokab är en låssmed i Nacka med utgångspunkt i Hägersten som alltid finns där för dig när låset krånglar. Att vara utelåst är inte kul alls. Men hjälpen är aldrig långt bort! Allt du behöver göra är att trycka på vårt telefonnummer längre ner på sidan så kommer vi och fixar låset så snabbt vi bara kan. Vi har alltid med oss delar för att kunna laga låset om vi skulle behöva borra upp det, så du behöver inte vara orolig för att dörren ska gå sönder. Det finns inget låsproblem som är för stort eller för litet för oss på Slokab utan vi löser alla typer av låsproblem snabbt och smidigt!

Låsjour i Nacka (Dagtid)

Behöver du akut hjälp med ett lås eller en dörr som krånglar? Slå då in det magiska numret 08 – 27 07 50 på telefonen så hjälper vi dig med låsjour i Nacka! Vi finns tillgängliga med jour under dagtid för att du alltid ska kunna få hjälp så snabbt som möjligt när det är som mest akut. Efter många år som låssmed i Nacka förstår vi hur frustrerande det kan vara när man kanske måste iväg på annat och dörren vägrar funka som den ska. Vårt mål är därför att lås och dörr ska fungera redan samma dag som problemet uppstår.

Vi jobbar även på att kunna ha låsjour i Nacka dygnet runt så att du även ska kunna få hjälp om lås och dörr krånglar mitt i natten. Om det är något du undrar över gällande våra låstjänster så tveka inte att ta kontakt med oss på Slokab, din låssmed i Nacka så hjälper vi dig!

Kontakta oss
Sveriges Hantverksråds Mästare logga