Låssmed Västberga

Vi på Slokab har många års erfarenhet av att jobba som låssmed i Västberga samt övriga delar av stor Stockholm och hjälper dig med alla former av låsproblem. Vi tar oss ann alla typer av jobb som har med lås att göra, stora som små. Så om du har råkat bli utelåst eller tappat bort nycklarna, tveka inte att kontakta oss så åker vi ut och hjälper dig på plats så fort vi bara kan. Ring din låssmed i Västberga på 08 - 27 07 50 så kommer vi på nolltid!

Låsjour i Västberga (Dagtid)

Är du i akut behov av en låssmed? Oroa dig inte, oavsett om det är ett litet eller stort jobb så är vi alltid ett telefonsamtal bort! Då vi alltid har låsjour i Västberga under dagtid så ser vi till att vara på plats så snabbt som vi kan. Vi vet hur jobbigt det är när lås och dörr krånglar så vi gör allt vi kan för att du inte ska behöva vänta länge på att få problemet åtgärdat. Vi är alltid redo med reservdelar och tillbehör för att snabbt och enkelt kunna byta ut delar eller hela låset vid behov så att dörren alltid går att låsa efter att vi har vart på plats.

Inom kort kommer vi även att ha låsjour i Västberga dygnet runt så att du även kan ringa oss mitt i natten om lås och dörr skulle få problem. Under tiden så når du oss under hela dagarna på 08 – 27 07 50!

Kontakta oss
Sveriges Hantverksråds Mästare logga