Låssmed Östermalm

Att dörren går i baklås inträffar aldrig när det passar sig. Eller så lyckas man alltid tappa bort nycklarna när det är som minst lägligt. Men du behöver inte oroa dig. Vi är en låssmed på Östermalm med utgångspunkt i Hägersten som hjälper dig med låset på nolltid. Det finns inget jobb som är för stort eller för litet för oss på Slokab. När låset krånglar så är vi din låssmed på Östermalm som hjälper dig med alla typer av låsproblem!

Låsjour på Östermalm (Dagtid)

Behöver du akut hjälp med ett lås som krånglar? Oroa dig inte, vi har låsjour på Östermalm på dagtid och rycker ut på nolltid för att hjälpa dig. Det spelar ingen roll om det är ett litet eller stort jobb, vi är här för att hjälpa dig! Som låssmed på Östermalm så vet vi hur otroligt viktigt det är att ha ett fungerande lås och man känner sig inte trygg när det inte fungerar som det ska. Vårt mål är därför att så snabbt som möjligt vara på plats för att åtgärda alla typer av låsproblem runt om i hela stor- Stockholm.

Målet för oss på Slokab är att även kunna ha låsjour på Östermalm 24 timmar om dygnet för att även kunna hjälpa dig när låset krånglar mitt i natten. Men nu finns vi tillgängliga under hela dagen för att hjälpa dig, allt du behöver göra är att slå oss en signal på 08 – 27 07 50 så är i på plats hos dig så snabbt i bara kan!

Kontakta oss
Sveriges Hantverksråds Mästare logga