Låssmed Södermalm

Slokab är din låssmed på Södermalm med utgångspunkt i Hägersten som alltid finns där när låset krånglar. Om du är utelåst, inlåst eller har tappat bort nycklar så är vi bara ett telefonsamtal bort. Vi vill inte att du ska behöva vara utelåst länge och är därför på plats så fort vi bara kan. Du behöver aldrig vara orolig för att du kommer ha en trasig dörr efter att vi har vart där då vi alltid är redo med reservdelar om låset behövs borras upp. Om du har problem med låset så tveka inte att ringa din låssmed på Södermalm med en gång på 08 - 27 07 50 så kommer vi och hjälper dig!

Låsjour på Södermalm (Dagtid)

Ibland händer det att låset krånglar när det är som minst lägligt. Det är precis därför vi hjälper dig med låsjour på Södermalm under dagtid för att kunna vara på plats hos dig så snabbt som möjligt. Vi kan garantera att dörren eller låset kommer att fungera igen redan samma dag och har alltid med oss tillbehör för att eventuellt byta ut låset om det behövs.

Inom kort kommer vi även att kunna ha låsjour på Södermalm 24 timmar om dygnet för att även kunna åtgärda akuta problem under natten. Vårt mål som låssmed på Södermalm är att du aldrig ska behöva gå och lägga dig med en dörr som inte går att låsa eller stänga. Om det är något du undrar över eller om du behöver hjälp med låset så tveka inte att kontakta oss på 08 – 27 07 50!

Kontakta oss
Sveriges Hantverksråds Mästare logga