Låssmed Bromma

Tappat nycklarna, utelåst eller krånglar låset? Vi vet exakt hur frustrerande det kan vara och det händer aldrig när det passar sig. Men du behöver inte oroa dig. Vi är en låssmed i Bromma med utgångspunkt i Hägersten som snabbt rycker ut och hjälper dig med alla typer av låsproblem. Inget jobb är för litet eller för stort för oss så tveka aldrig att kontakta oss om låset krånglar. Allt du behöver göra är att slå oss en signal på telefonen på 08 - 27 07 50 så är dörren fixad på nolltid!

Låsjour i Bromma (Dagtid)

Vårt mål som låssmed i Bromma är att du ska kunna få hjälp med lås och dörr så snabbt som möjligt. Det är väldigt känsligt när det gäller just lås då det har med ens trygghet att göra. Vi hjälper dig därför med låsjour i Bromma på dagtid och rycker ut med en gång för att hjälpa dig. Allt du behöver göra när låset krånglar är att lyfta luren och ringa oss på 08 - 27 07 50 så är vi på plats inom kort och hjälper dig.

Vi strävar efter att kunna ha låsjour i Bromma 24/7 för att även kunna hjälpa dig under natten och kommer att hålla dig uppdaterad på hemsidan när vi är igång med detta. Under tiden så finns vi där för dig under hela dagen och är snabbt på plats! Tveka inte att kontakta oss om du har frågor eller funderingar kring hur vi som låssmed i Bromma kan hjälpa just dig!

Kontakta oss
Sveriges Hantverksråds Mästare logga