Låssmed Värmdö

Har du problem med ditt lås ute på Värmdö? Då har du kommit helt rätt. Slokab är en låssmed på Värmdö med utgångspunkt i Hägersten som hjälper dig med alla möjliga former av låsproblem. Oavsett vad felet är, stort som smått så kommer vi och hjälper dig på nolltid. Vi är alltid redo med extra reservdelar om något skulle behöva bytas ut så att dörren alltid går att låsa efter att vi har varit där. Allt du behöver göra är att ringa din låssmed på Värmdö på 08 - 27 07 50 och berätta vad du behöver hjälp med så är vi på plats så snabbt som vi bara kan!

Låsjour på Värmdö (Dagtid)

Vi på Slokab har full förståelse för att man gärna vill ha hjälp så snabbt som möjligt när det gäller just lås och dörrar. Att lämna hem eller lokal med en dörr som inte går att stänga eller låsa är inte alls roligt. Vi på Slokab hjälper dig därför med låsjour i Värmdö under dagtid och är på plats så snabbt som vi bara kan för att du inte ska behöva oroa dig för att obehöriga tar sig in i lokalen. Vi är alltid redo med tillbehör om något skulle behöva bytas ut. Vårt mål är att dörren alltid ska fungera som vanligt innan dagen är slut.

Vi har även planer på att komma igång med låsjour på Värmdö under nattid för att kunna finnas tillgänglig för dig 24 timmar om dygnet om problem med låset skulle uppstå mitt i natten. Men under tiden så finns vi tillgängliga under hela dagen. Om du har frågor eller funderingar kring våra tjänster så tveka inte att kontakta oss på 08 – 27 07 50!

Kontakta oss
Sveriges Hantverksråds Mästare logga