Låssmed Vasastan

Krånglar låset? Ring då oss på Slokab, din låssmed i Vasastan med utgångspunkt i Hägersten som fixar alla typer av problem med lås. Vi kan garantera att du inte behöver vara utelåst eller inlåst länge till utan vi försöker att vara på plats så snabbt som vi bara kan för att hjälpa dig. Du behöver aldrig vara orolig för att dörren inte ska gå att låsa efter vi har varit där då vi alltid har med oss delar för att kunna byta ut låset vid behov. Det spelar ingen roll vilken dörr eller vilket lås det gäller, vi fixar alla former av låsproblem snabbt och smidigt. Ring din låssmed i Vasastan på 08 – 27-07 50!

Låsjour i Vasastan (Dagtid)

Strular låset när det som minns passar sig? Oroa dig inte, allt du behöver göra är att lyfta på luren och ringa oss på 08 -27 07 50 så är vi där och hälper dig på nolltid! Det finns inga jobb som är för små eller för stora för att vi ska komma och hjälpa dig. Då vi under dagtid har låsjour i Vasastan så gör vi vårt bästa för att alltid vara på plats så snabbt som möjligt för att du inte ska behöva vänta länge på att få lås och dörr fixat!

Snart kommer vi även att ha låsjour i Vasastan under nätterna för att kunna hjälpa tid 24 timmar om dygnet då det inte är helt ovanlig att problemen uppstår även då. Om du har några frågor kring vår låsjour eller rent allmänt om hur vi arbetar så tveka inte att kontakta oss så svarar vi på alla dina frågor!

Kontakta oss
Sveriges Hantverksråds Mästare logga