Låssmed Fruängen

Har du råkat bli utelåst och vet inte riktigt vad du ska göra? Oroa dig inte, vi är en låssmed i Fruängen med utgångspunkt i Hägersten som hjälper dig med alla typer av problem gällande lås och dörrar. Vare sig dörren har gått i baklås eller om du har tappat bort nycklarna så hjälper vi dig att få upp dörren igen. Vi vill inte att du ska behöva vara utelåst länge så vi ser till att vara på plats så snabbt som vi kan för att hjälpa dig. Ring din låssmed i Fruängen på 08 - 27 07 50 så kommer vi på direkten!

Låsjour i Fruängen (Dagtid)

Här på Slokab så hjälper vi dig med låsjour i Fruängen under dagtid. Detta innebär att om du behöver hjälp så snabbt som möjligt så är vi på plats hos dig så snabbt som vi bara kan. Om dörren går i baklås eller om låset kanske slutar fungera och du behöver åka iväg så vill man gärna ha hjälp med en gång. Allt du behöver göra är att slå oss en signal på 08 – 27 07 50 så är vi på plats hos dig på nolltid!

Vi jobbar nu även på att kunna ha låsjour i Fruängen samt övriga delar av Stockholm under nätterna för att vara tillgängliga 24 timmar om dygnet oavsett när problemen slår till. Men under tiden så får du gärna ringa oss under dagtid så är vi på plats och hjälper dig så snabbt som vi bara kan!

Kontakta oss
Sveriges Hantverksråds Mästare logga