Reparation av inbrottsskador och förebyggande arbeten

Våra tekniker kan hjälpa er att förebygga inbrott samt reparera skador efter inbrott och inbrottsförsök.

Har du råkat ut för ett inbrott eller inbrottsförsök? 

Ett lås som blivit skadat i ett inbrott eller inbrottsförsök bör bytas ut. Även om det fortfarande fungerar kan det ha dolda skador som uppdagar sig senare. I värsta fall i form av att låset går i baklås och behövs borras upp.

Vi kan förstärka där tjuven brutit eller slagit i dörren

Där dörren har försvagats av dessa skador kan vi montera förstärkningsbehör som stärker upp dörren och delvis gömmer skadorna så att de inte längre syns lika väl.

Montage av brytskydd

Brytskydd monteras på dörren och dörrkarmen och gör att det blir mycket svårare att få in ett brytjärn och ger en sämre brytvinkel.

Vi använder oss av en modell som kallas för C-Profil eller C-Profilen och är en mycket pålitlig produkt som används av de flesta låssmeder.

Säkerhetsanalys

Vi kan hjälpa er med att se över säkerheten i er dörr och komma med förslag på förbättringar för att minska inbrottsrisken.

Kontakta oss

Kontakta oss!

Oavsett om du bara har en fråga eller om du vill ha en offert så får du gärna kontakta oss via formuläret nedan, eller skicka ett mejl direkt till info@slokab.se. Vi svarar alltid samma dag och oftast inom en timme! (Mån-Fre).

Sveriges Hantverksråds Mästare logga