Framtidens nyckelhantering med digitala cylindrar

Digitala cylindrar fungerar precis som vanliga cylindrar, men de kan öppnas med bricka eller mobiltelefon och kan administreras via app eller webbläsare.

Bild på en digital cylinder från Simons VossSmarta lösningar

En digital cylinder monteras i din dörr precis som en vanlig cylinder, fast istället för att du för in nyckeln och vrider runt skickar du istället en digital nyckel från antingen en bricka eller smartphone vilket låser upp dörren.

Håll koll

Om du vill ha koll på när barnen kommer hem från skolan är digitala cylindrar en utmärkt lösning. Du får en händelselogg som visar när cylindern låses upp och av vem.

Dela med dig

Du kan dela en nyckel med vänner och familj, eller hantverkare och servicepersonal.

Dessa nycklar kan vara tidsbegränsade så att de endast fungerar under en timme, eller endast mellan tex 8-16 och Mån-fre.

Du kan när som helst ta bort en nyckel ur systemet och spärra deras tillträde.

Bild på ett hänglås med digital cylinder från Simons Voss

Användningsområden

Digitala cylindrar är populära bland privatpersoner som installerar en cylinder i sin entrédörr för att slippa fysisk nyckelhantering.

Det är med en digital cylinder enkelt att dela med sig av en nyckel till hantverkare - skicka en inbjudan och en nyckel så får hantverkaren tillgång till en nyckel de kan använda för att ta sig in under dagen.

Även bostadsrättsföreningar som har en eller flera föreningslokaler som de boende kan boka använder sig av digitala cylindrar. När en hyresgäst bokat lokalen får de en digital nyckel som fungerar under den tiden de bokat. När tiden går ut slutar nyckeln att fungera.

Företag använder digitala cylindrar för att förenkla nyckelhantering för sin personal, eller för att ge kunder tillträde till lokaler som de bokat.

Kontakta oss

Kontakta oss!

Oavsett om du bara har en fråga eller om du vill ha en offert så får du gärna kontakta oss via formuläret nedan, eller skicka ett mejl direkt till info@slokab.se. Vi svarar alltid samma dag och oftast inom en timme! (Mån-Fre).

Sveriges Hantverksråds Mästare logga