Kodlås, Kortläsare & Passersystem

Vill ni slippa nycklarna och istället använda er av kod, kort, bricka eller smartphone? Ett passersystem kan hjälpa er att hålla koll på vilka som rör sig i era utrymmen.

Bild på ett kodlås från axemaKodlås

Ibland behöver ni inte ett helt system med centralstyrning och händelseloggar, utan det kan räcka med endast ett eller några stycken kodlås. Kodlås finns i flera olika modeller och utföranden och kan sättas bredvid dörren, på dörren eller sitta inbyggda i dörrens handtag.

Bild på nyckelbrickor från axema

Fördelar

Ett fullskaligt passersystem består av en centralenhet och en eller flera underenheter.

Vid varje skyddad dörr sitter det antingen ett kodlås eller en läsare för bricka / kort.

Vid varje försök till passage eller lyckad passage registreras det som en händelse i centralenhetens minne och kan läsas av administratören. På så vis kan man se vem som rört sig i lokalen vid en specifik tidpunkt, eller hur många som befinner sig i lokalen om det tex skulle börja brinna.

I ett passersystem är det mycket enkelt att lägga in eller ta bort användare ur systemet.

Om en användare har tappat bort sin bricka är det bara att gå in i administratörsverktyget och spärra den brickan så slutar den att fungera.

Det är lika enkelt att lägga in nya användare.

Kontakta oss

Kontakta oss!

Oavsett om du bara har en fråga eller om du vill ha en offert så får du gärna kontakta oss via formuläret nedan, eller skicka ett mejl direkt till info@slokab.se. Vi svarar alltid samma dag och oftast inom en timme! (Mån-Fre).

Sveriges Hantverksråds Mästare logga